collage
KULTURA · fotografija

Većina nas voli da se fotografiše, jer na taj način beležimo lepe trenutke sa dragim ljudima i čuvamo ih od zaborava. Danas, u obilju kamera i efekata, slikanje je postalo dostupno u svakoj prilici, te možemo da poziramo, ali se i dobro zabavimo. Ponekad nam se, ipak, dogodi trenutak nepažnje, malo smo popili ili zadremali a telefon osvane u rukama neznanaca, i tako nastanu kadrovi za prepričavanje. Ne verujete da je to moguće?

Malo šale nikada nije na odmet, a fotografija je odličan medij za to. Za danas smo vam pripremili galeriju koja će vas nasmejati, inspirisati i podstaći na razmišljanje. Videćete da mašta ne poznaje granice. Ne zaboravite, neke fotografije su delo naših vernih prijatelja, kućnih ljubimaca.

Ptičica...Otvori galeriju

2-13-5b8d1fc3bf01c__880 Fotografije koje otkrivaju mračnu stranu Pariza Love-Around-the-World-The-Top-50-Destination-Photos-cover Ljubav širom sveta na prelepim fotografijama collage Ove fotografije menjaju pogled na istoriju divide-between-wealthy-and-poor-014 Šokantne fotografije dronom oktrivaju veliku nejednakost u svetu · · ·