Oni se ljubavlju bore protiv stereotipa svake vrste
fotografija

U okviru projekta pod nazivom „At Home with Themselves“ fotograf Sage Sohier uradila je seriju fotografija koje na izvrstan način razbijaju karakteristične stereotipe o homoseksualnim vezama. Naime, nije retko mišljenje da se gej veze i brakovi tretiraju kao kratkoročna zabava i da se veruje da su homoseksualci promiskuitetni i da ne poznaju vrednosti i lepote dugogodišnjih ljubavnih veza.

U jeku priče o AIDS-u, fotograf Sage Sohier je napravila čitavu seriju fotografija na kojima istopolni parovi uživaju u svojoj ljubavi, na romantičan i diskretan način, a kako sama kaže, ona je na tim fotografijama nastojala da podstakne zapitanost kakva je nju samu mučila tokom osamdesetih – da li su ove žene drugarice, ili majka i ćerka ili su one ljubavni par?

Na početku rada na ovom projektu, Sage je imala poteškoća da pronađe modele koji bi obelodanili svoju intimu i podelili je takoreći sa ostatkom čovečanstva, međutim, kada je istrošila svoja poznanstva sa homoseksualnim osobama, Sage je počela da postavlja oglase u novinama, i to nije bila tako loša ideja.

Oni se ljubavlju bore protiv stereotipa svake vrsteOtvori galeriju
Ljudi od stila Nekada je bilo obavezno imati stila Neobične fotografije sa interneta Neobične fotografije svakodnevnog života Klub CBGB u Njujorku je bio sinonim za pank CBGB: Rodno mesto američkog pank rock-a Jazavičar i foto-bomba Foto-bomba: Vaš pas traži pažnju · · ·