ugao naslovna
U VAZDUHU · urban flash

Ponekad ugao iz koga su napravljene fotografije zaista može da zbuni i naizgled prikaže nešto ono čega zapravo i nema. Zato, obratite pažnju na sve detalje pre zaključivanja da ste videli nešto nemoguće.

Iluzije na fotografijama nisu tako retka pojava, ali su još ubedljivije kada na njima nema nikakvih dodatnih efekata, već je sve do ugla iz koga su napravljene. Naravno, uvek je lakše reći nego napraviti takvu fotografiju jer tako nešto zahteva i praktična znanja ali i srećne okolnosti. Najčešća posledica je zbunjivanje, ali ponekad su rezultati zaista urnebesni. Sve fotografije iz ove galerije nateraće vas da ih pogledate dva puta kako biste shvatili o čemu se tu radi.

Šta se vidi na ovim fotografijama?Otvori galeriju
page_cover Ovakve stvari se mogu videti samo na aerodromu engleska tetovaze Engleski fanovi su istetovirali trofej Svetskog prvenstva pre finala 5b3a473d1a0000a50cce31ed Kao na filmu: Urnebesni snimak hapšenja jednog mladog para u Kanadi photo-1488045307243-b1029a4d01af Naučnici su pronašli način da umanje našu želju za slatkišima · · ·