pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Čak iako niste profesionalni fotograf, česte su situacije kada se sve tako savršeno uklopi da je potrebno da samo pritisnete okidač na vašem foto-aparatu ili mobilnom telefonu i imaćete izvanrednu sliku.

Prikupili smo za vas fotografije koje prikazuju upravo ovakve momente, najčešće kao zabavne iluzije koji će vas sigurno nasmejati.

Na primer, teško bi bilo isplanirati da se kabl slušalica za mobilni telefon zamrsi tako da pokazuje violinski ključ ili da se na čelu zbunjenog zamenika profesora nađe reč „help“ u istom trenutku kada ima problema sa svojim kompjuterom, ali upravo takvi urnebesni momenti se dešavaju slučajno i najvećim amaterima među fotografima.

To, naravno, ne znači da ne treba da se posvetite unapređenju svoje veštine, već samo da sreća ponekad igra veliku ulogu u nastanku nezaboravnih slika. U našoj galeriji možete pogledati kako je ona poslužila neke fotografe.

Fotografije nastale u savršenom trenutkuOtvori galeriju
Stephen-Hawking-cover 5 živih naučnika koji su nas najviše zadužili 11 Presmešno: 10 reakcija na božićnu dekoraciju Melanije Tramp Svet Tetovaže koje će vas inspirisati da putujete pagecover 13 hiljada kilometara je malo ako ste stvarno zaljubljeni · ·