ui
KULTURA · fotografija

Ne primećujemo toliko promene na sebi na dnenoj bazi. Ne vidimo upadljivo da starimo, tačnije, ne vidimo koliko starimo. Ali, da se ne gledamo godinama u ogledalu, ove male bore bi postale baš izražene kad se konačno pogledamo. I kosa bi bila više seda.

Ana Oliveira, fotografikinja iz Londona je osmislila foto projkat baš sa ovom idejom. Da pokaže protok vremena. Razvila je dva projekta: Identidades (Identities) i Identidades II (Identities II). Za prvi projekat je tražila od ljudi da joj daju fotografiju sebe iz prošlosti a zatim, za drugi projekat da ponove potpuno sve sa fotografije iz prošlosti: i pozu i odeću i mimiku. Tako je dobila sjajnu predstavu o tome šta se i koliko se promenilo na ljudskom licu za koju deceniju. Najveća razlika u godinama između dve fotografije je 60 godina. Šta se to sve promenilo fizički, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Ana Oliveira Otvori galeriju
ku Zavirimo u svet dece bodibildera ku Portreti žena u trenutku dok doživljavaju orgazam maj Serija fotografija koja podseća devojčice da one nisu samo lepe g Fotografije o zaljubljenosti ·