tz
KULTURA · fotografija

Ljubljenje je univerzalni način da se pokaže naklonost- bez obzira gde idete možete pronaći ljubavne parove kako naslanjaju usne jedno na drugo. Argentinski fotograf Ignacio Lehmann u svom umetničkom projektu „100 World Kisses“ pokazuje parove koji se ljube širom sveta.

Ambiciozna foto serija pokazuje ljude svih starosnih doba, sekusalnih orijentacija, rasa. Time Ignacio Lehmann želi da pokaže da ljubav nema granica. Na fotografijama projekta 100 World Kisses svaki par iskazuje svoja osećanja u javnosti, bez obzira na to što su okruženi drugima. Ljubav ne bira vreme i mesto, i zaljubljeni ne mogu baš da se kontrolišu kada je izliv nežnosti u pitanju. Kada ste sa osobom koju volite, ceo svet isključite. Koliko god da ne volite parove koji se ljube u javnosti i smatrate da je to ljigavo, ipak, fotografije iz naše galerije će vas naterati da promenite mišljenje. 

100 World KissesOtvori galeriju

Više o ovom projektu možete pogledati na www.100worldkisses.com.

japan Život u Japanu (pre sto godina) ki Misteriozne fotografije mačaka ui Fotografije o starenju ku Zavirimo u svet dece bodibildera · ·