pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Iako imaju novca za sve što požele i nije potrebno da se bave svakodnevnim aktivnostima koje zaokupljaju obične ljude, neke poznate ličnosti i dalje ponekad preuzimaju na sebe odgovornost za održavanje dvorišta, kuvaju za svoju porodicu i prijatelje, druže se sa kućnim ljubimcima, a u slučaju Arnolda Švarcenegera, i šišaju svoje dete.

Pogledajte na ovim Instagram slikama kako izgleda život 7 velikih zvezda kada svoju profesiju i glamur koji ide uz nju neko vreme ostave po strani.

1. Arnold Švarceneger

Čini se da Arni baš voli da bude frizer svom sinu Patriku, a neretko ga na njegovom Instagramu možemo videti i u provodu sa svojim drugim sinom Džozefom, kao na primer na ovoj slici, gde tata i sin uživaju na Oktoberfestu.

2. Lady Gaga

Poznata pop diva ima tri francuska buldoga, a jedan od njih čak ima i svoj Instagram profil. Na ovoj fotografiji možemo videti preslatkog Kodžija, koji u krevetu pravi društvo svojoj vlasnici.

3. Kris Pret

Zvezda Čuvara galaksije jedva čeka da se završe njegove profesionalne obaveze kako bi zajedno sa sinom uživao u svom omiljenom hobiju, pecanju.

4. Elizabet Harli

6

Poznata britanska glumica obožava svoje dvorište. U njemu radi jogu, roštilja i šeta svoje kučiće, a nije retko i da se sama bavi njegovim održavanjem. Elizabet je uvek govorila da joj život van grada daje energiju i čini je mentalno i fizički zdravijom, a veruje da pozitivno utiče i na njen neverovatan izgled.

5. Kameron Dijaz

Kameron Dijaz i Dru Barimor su postale nerazdvojne prijateljice nakon snimanja filma Čarlijevi Anđeli, a ubrzo nakon toga, njihovom društvu se priključila i još jedna poznata glumica, Ris Vidersrpun. Na ovoj fotografiji ih možemo videti kako sa još nekim drugaricama uživaju u pravljenju salata.

6. Tom Hanks

View this post on Instagram

I got a new truck! I'm going camping! Hanx.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Tom Henks iz nekog razloga voli da se slika ispred tuđih vozila i ostavlja komentare kao da su njegova. Na jednoj urnebesnoj slici ga možemo videti kako pozira ispred stare Peglice u Mađarskoj.

7. Gal Gadot

Izraelska lepotica i zvezda ovogodišnjeg hit filma Čudesna žena se opušta od stresa profesionalnog i privatnog života bojenjem, šetnjom i puštanjem muzike.

6YAOph2_cover Dever zamenio mladu u pripremi za svadbene fotografije famous-movies-shot-russia-2d-among-us-31-58949fe85cabd__700_cover Ovako bi izgledali hit filmovi da su snimljeni u Istočnoj Evropi page_cover Nije svaki vandalizam za osudu pagecover On svakodnevnim objektima daje novi život · · · ·