page-sijamski-borci
U VAZDUHU · životinje

48-godišnji tajlandski fotograf Vizarut Angkatavanič je posvećen prikazivanju riba u akvarijumu kao niko pre njega. Korišćenjem moćnih objektiva i spektakularnog osvetljenja, on stvara neverovatan kontrast između jednobojne pozadine (najčešće crne, sive ili bele) i raskošnih boja kože i peraja njegovih ribica (u ovom slučaju sijamskih boraca), čineći da one budu prikazane kao neka magična bića koja izgledaju kao da lebde u vazduhu umesto što plivaju u vodi.

Vizarut je 20 godina radio kao komercijalni fotograf, ali su ga sećanja na njegove ljubimce u akvarijumu iz detinjstva inspirisala da se lati ovog projekta. Na sreću, ljudi su odlično odreagovali na njegove fotografije pa ih sada možete videti na internetu svaki put kada tražite informacije o sijamskim borcima.

Još veći uspeh je usledio kasnije kada su fotografije ribica uključene među pozadine koje se dobijaju uz iPhone 6s i iPhone 6s Plus mobilne telefone. Pogledajte u našoj galeriji zbog čega su Vizarutove fotografije toliko cenjene.

Fotografije riba kakve još niste videliOtvori galeriju
collage Ovi tvitovi o psima će vas potpuno raspametiti tmg-article_tall Ovaj mačor je lud za breskvama collage Pronađi uljeza: Kojoj rasi oni pripadaju collage Upoznajte Vilija, dalmatinca sa najslađom njuškicom na svetu · ·