Neobične fotografije sa venčanja
fotografija

Danas svako može da koristi popularan program za „ulepšavanje“ i doterivanje fotografija, bilo da govorimo o Photoshopu ili nečemu modernijem. Ipak, ponekad je ljudima važno da na svečanosti kakva je venčanje, stvar prepuste dobroj organizaciji, planiranju.

Često se baš takvima u planove umešaju nepredviđene okolnosti, pa su i rezultati nezaboravni, baš kao i takva venčanja… Gospodo draga, i kič ima svoje granice, a kada se i one prevaziđu poslednja stanica zove se – apsurd. Da li ste sigurni da baš tamo želite da stignete?

Možda su ovi ljubavni parovi koje su vešti fotografi slikali širom SAD-a bili prilično zadovoljni početnom idejom, ili su o dotičnom umetniku dobili i kakve zadivljujuće preporuke. Sve je stvar ukusa, ali kada nekome ko nije bio u prilici da svrati na vaše venčanje pokažete fotografije sa istog, plašimo se da ti dobri ljudi ne pomisle da vas je zadesila kakva velika nesreća, umesto najemotivnijeg momenta u vašem životu. Svašta čovek može pogrešno da razume, gledajući sliku, bez prethodnih objašnjenja. Ne štrecajte drage ljude tek onako, ali i vodite računa kome ćete poveriti ulogu osobe da zabeleži vaše najdraže trenutke iz života. Može biti da ste se pogrešno razumeli, ljudski faktor je čudo!

Nevreme se zaista spremalo kad su oni rekli "da"Otvori galeriju
Poljupci svuda i uvek Svako mesto je pravo za ljubav Odrazi u barici Odrazi u barici – šta je stvarnost, a šta refleksija Dana Trippe - erotika iz akvarijuma Dana Trippe: Neobična perspektiva uz pomoć akvarijuma za ribice Kako zaista izgleda porođaj Kako porođaj zaista izgleda · · · ·