I superheroji imaju krizu identiteta
fotografija

Superheroje poput Batmana ili Spidermana navikli smo da vidimo u situacijama u kojima se bore za svoj ili tuđi život, a fotograf Benoit Lapray duhovito se u svojoj seriji radova poigrao sa načinom na koji doživljavamo ove hrabre junake.

Superheroji su veoma važan deo popularne kulture, ali je takođe činjenica da za se njih gotovo isključivo vezuju prizori katastrofalnih situacija u kojima oni spasavaju svet. Retko ko se, međutim, zapita šta ovi isterivači pravde rade u slobodno vreme. Novi umetnički projekat fotografa Benoita Lapraya sastoji se od prelepih, mračnih fotografija pejzaža u koji su ubačeni superheroji sa idejom da se stave u situacije u kojoj i oni postavljaju pitanja o smislu života. U našoj galeriji možete pogledati kako bi Captain America, Batman ili Superman izgledali tokom kriza identiteta u kojima ih Lapray zamišlja.

I superheroji imaju krizu identitetaOtvori galeriju
Suludi zakoni Fotografije koje ilustruju najčudnije američke zakone Kreativne fotografije nastale kroz igru oca i tri ćerke Kreativne fotografije nastale kroz igru oca i tri ćerke Glamur aviokompanija predstavljen kroz  fotografije posade Glamur stjuardesa – „selfie“ fotografije iz aviona širom sveta Zoey i Jasper Predivni portreti dečaka i njegovog četvoronožnog prijatelja · · · ·