All Love Is Equal
KULTURA · fotografija

Braden Summers, umetnik iz Njujorka koji se izjašnjava kao homoseksualac, svojom emotivnom i impresivnom serijom fotografija uspeo je da razbije predrasude o tome da se istinska romansa ne može dogoditi između dva muškarca ili dve žene.

All Love Is Equal, kako glasi naslov Summersove kolekcije, već dovoljno govori o autorovom stavu prema opštem mišljenju da članovi LGBT populacije ne mogu ostvariti onakvu ljubav kakvu dele heteroseksualni parovi. Više nego romantični prizori svedoče o ljubavi koja ne bira pol, a Braden Summers doneo ih je sa svog šestonedeljnog putovanja doneo iz Amerike, Velike Britanije, Francuske, Libana, Brazila, Indije i Južne Afrike. „Želeo sam da javnosti pružim uvid u to kako gej parovi zaista izgledaju, bez banalnosti“, kaže autor. Jedno je sigurno – ove fotografije neće vas ostaviti ravnodušnim.

All Love Is EqualOtvori galeriju
Chrysler Building (Njujork) Zadivljujuće fotografije sa vrtoglavih visina Zapanjujuće fotografije Zemlje iz svemira Zapanjujuće fotografije Zemlje iz svemira Gordon Parks Fantastične fotografije njujorškog noćnog kluba iz pedesetih Poznati u ulogama Diznijevih junaka Poznati u ulogama Diznijevih junaka · ·