life-on-park-bench-photo-series-kiev-ukraine-yevhen-kotenko-11-5a6add2de3502__880
KULTURA · fotografija

Ukrajinski fotograf je posvetio deset godina samo jednom objektu. Iz svoje dnevne sobe, beležio je godinama unazad foto-aparatom situacije koje su se dešavale na klupi u parku ispod njegovog prozora. 

Odrastajući u stanu koji ima pogled na park, fotograf Evgeni Kotenko je posmatrao i slikao jednu klupicu, koja je s vremenom izgubila svoj sjaj, a koja je godinam služila ljudima u različite svrhe. Koristili su je da se na njoj odmore, druže, napiju, zaljube, pročitaju knjigu… Kao i svaka klupa u kraju, kada bi mogla da govori, imala bi materijala za najmanje jedan roman. Za razliku od klupe, foto-aparat može da priča u slikama, koje ponekad govore više od reči. U našoj galeriji pogledajte fotografije koje je Evgenij zabeležio. Na nekima ćete se pronaći, neke ćete prepoznati, a zbog nekih se zaprepastiti.

Fotografije klupice u krajuOtvori galeriju
pagecover1 Veličanstvene vizije naše planete funny-photoshop-battle-winners-29-5a58be7de6127__700 Pobednici najboljeg Fotošop okršaja cover123 Odmor za oči: Kada se sve savršeno uklopi NYC-marathon-eddie-cohen-dylan-petrich_cover Pre i posle maratona · · ·