žena
PULS GRADA · moda

Sophie Fontanel, 54-godišnja spisateljica i modna kolumnistkinja nova je zvezda Instagrama. Samo jedan pogled na njene fotografije bio je dovoljan da se vidi koliko ona ima stila!

Sophie kaže da je 80 odsto njene odeće vintidž i da odevanjem želi da pokaže koliko ima smisla za humor i nežnost…

Instagram je zaista sjajan poligon za sve koji imaju dobru stvar da plasiraju. Sophie Fontanel na svom Instagram nalogu @sophiefontanel ima preko 70 hiljada pratilaca, a kako i ne bi kad ima sjajne fotografije i sjajnu odeću.

Ona kaže da dobro odevanje dolazi iznutra i da osoba ne mora da bude bogata da bi bila super obučena. U našoj galeriji možete videti kako se ona oblači.

Sophie FontanelOtvori galeriju

„Ako želite biti dobro obučeni, možete to naučiti gledajući stare filmove, odlaskom u muzej, surfovanjem po netu“, rekla je za Vogue ova 54-godišnja Francuskinja. „Moraš čitati dobre knjige, čitati poeziju. Kada se stave lepe stvari u dušu tada lakše shvatite šta je dobra haljina“.

Čokeri Čoker: Apsolutni hit sezone muškarci Najzgodniji modeli na Instagramu Moda Nove modne blogerke koje morate zapratiti na Instagramu Haljine Devojke u letnjim haljinama