Liu-Jo
PULS GRADA · moda

Popularna hrvatska pevačica Franka Batelić je pred objektivom najpoznatijeg regionalnog street style fotografa Gorana Čižmešije predstavila trendi komade kultne modne kuće Liu Jo. Franka je pozirala u različitim modelima, i predstavila više izuzetno dopadljivih Liu Jo modnih outfita – od trendi mladalačkog do glamuroznog stila.

Snimanje se odvijalo na zagrebačkim ulicama i njihov se retro šarm savršeno uklopio u sofisticirane odlike brenda. Popularna pevačica je pozirala u modnim kombinacijama koje je sama odabrala za dnevnu i večernju varijantu. Crne, kratke, kožne pantalone ukrašene nitnama, Franka je začinila crvenom, vunenom pelerinom dok su bele čizme, najpopularniji odevni komad ove zime.

Sofisticirani brend Liu JoOtvori galeriju

Model kojim je dočaran popularan high street izgled, Franka je predstavila elegantnom, plisiranom, srebrnom Liu Jo suknjom koju je upotpunila klasičnom belom majicom i crnim patikama. Za potpuni fashion stil kombinaciju je zaokružila bomber jaknom u moćnoj ljubičastoj boji. Glamurozan izgled postigla je atraktivnim odelom u boji ciklame i crnim salonkama visokih potpetica.


Guess jeans holiday Guess holiday: Za vrele i uzbudljive praznike naslovna Ko bi ovo uopšte nosio? hbz-adriana-lima-00-index-1541737383 Adrijana Lima: 18 godina kao Viktorijin anđeo cover www.fashionista.com Style File: Gigi i Bella Hadid · · · ·