pege
PULS GRADA · lepota

Nekada su se smatrale ružnim, devojke koje su ih imale su osećale sramotu zbog njih, skrivale su ih na sve načine, a danas su pegice „beauty“ trend koji potresa svet! Preciznije, privremene tetovaže pegica.

Tetoviranje pegica je novi beauty trend u svetu. Ako ste se ikada pogledale u ogledalu i poželele da imate pegice, želja vam može biti ispunjena. A. kao što ćete videti u nastavku članka, pegice su želja mnogih žena.

Privremena tetovaža pegica poznata kao freckling i trenutno je broj jedan među trendovima kada je lepota u pitanju. Iako su u početku, tek nakon tetoviranja, veoma izražene, vremenom pegice počinju da blede i nestaju. Rezultat je da postaju skoro kao prirodne na vašem licu, a da potpuno nestanu potrebno je dve godine. Freckling je zapravo kozmetički tretman gde se koristi trajna šminka. Do sada su obično usne i obrve bile rađenje trajnom šminkom, ali sve više žena (i poneki muškarac) želi pegice na svom licu.

Tetoviranje pegica je hitOtvori galeriju
KOOZMETIK_universal_salve_cover KOOZMETIK: Čudotvorni prirodni melem Avon Mark Avon „Mark“ – šminka koja te inspiriše da stvaraš kosa Ženske frizure za ovu godinu MND Dental starost zuba MND Dental: Šta oblik zuba govori o vama? · · ·