Ellesse
PULS GRADA · moda

Ellesse kolekcija za proleće/leto 2015. namenjena je onima koji cene moderan dizajn i dobar kvalitet. Kolekcija za muškarce i žene pod nazivom „Fresh mornings – City evenings“ je opravdala tradiciju dužu od pola veka da su lepota i udobnost imperativ savremenog stila života, kako u jutarnjim tako i u večernjim satima, dok vežbamo, učimo, radimo, šetamo, ili se u večernjim satima zabavljamo sa prijateljima.

Ellesse je poznat italijanski brand koji se izdavaja po tome što je, pored sportske garderobe, idealan ne samo za treninge, već i za opušten dnevni izgled.

Ženskom kolekcijom dominiraju živopisni printovi i pastelne boje kao sto su roze, žuta, ljubičasta itd. Ipak, muški deo kolekcije karakterišu jarke boje kao sto su narandžasta, plava i zelena dok su sa posebnom pažnjom kreirani krojevi prilagodjeni savremenom muškarcu.

Pored odeće, Ellesse je na tržištu prepoznatljiv po svojim šarenim i lepo dizajniranim canvas patikama, tako da nas i ove sezone Ellesse nije izneverio, čak je ponudio neka nova i zamljiva rešenja kad je obuća u pitanju. Ono sto je novo na našem trzistu su Ellesse torbe i rančevi, koji su idealni za različite prilike.

Kolekcijom Fresh Mornings – City Evenings Ellesse je potvrdio da se uklapa u današnje kako sportske tako i modne trendove, a da pri tom ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta materijala i vrhunske izrade.

Pogledajte neke od komada iz aktuelne kolekcije u našoj galeriji:

Nova kolekcija EllesseOtvori galeriju

 

Crno-belo Kako da crno-belu kombinaciju nosite na sasvim nov način Coachella 2015. Coachella 2015: Poznati na muzičkom festivalu Crno-belo Lanvin53453543eztrzrtz45345 Top šest trendova za novu sezonu Novi video za Pradu režirao Wes Anderson Novi video za Pradu podseća na „The Grand Budapest Hotel“