Fresh Square (V. Melnik foto)
PULS GRADA · gastro

Kultura konzumiranja gotovih jela u inostranstvu postoji duže od 20 godina. Sada je ova vrsta pakovanih, kvalitetnih jela dostupna i kod nas zahvaljujući brendu gotovih jela Fresh Square.

Ono što je posebno za ovaj brend jeste da su sve Fresh Square obroke pripremili vrhunski kuvari od najkvalitetnijih sastojaka na potpuno prirodan način, bez aditiva, pojačivača ukusa i konzervansa. Pakovanjem gotovih jela upotrebom tehnologije modifikovane atmosfere dolazi do izvlačenja kiseonika što onemogućava stvaranje mikroorganizama i oksidaciju proizvoda,a ujedno je jedini prirodan način za dugotrajno očuvanje svežine proizvoda.

Misija brenda Fresh Square je da olakša ljudima potrebu za zdravim i pristupačnim obrocima, čineći ih dostupnim na svakom koraku. U opštem trendu pronalaženja i korišćenja zdravih namirnica, ta misija je važnija danas nego ikada ranije. Fresh Square proizvodi predstavljaju protivtežu i alternativu svim nezdravim ponudama hrane koje su dostupne na tržištu. Proizvodi se mogu kupiti u maloprodajnim lancima IDEA i Mercator, kao i u IDEA online shop-u.

po Kafa sa vijagrom ui Kuvar Salvadora Dalija posle 40 godina ponovo u štampi ns_festival_piva cover 3. Novosadski festival zanatskog piva ui Kolači koji izgledaju kao junk food ·