kosa
PULS GRADA · lepota

Godina samo što je počela a već su stvari koje su predstavljene, kao one u trendu, poptuno drugačije od onog na šta smo navikli. I čini se da će ovo zaista biti godina za one koji traže promene, one koji zaista žele da se ističu i razlikuju od drugih.

Već smo pisali o tome da će, kada su muškarci u pitanju, trend biti pomalo prljav. To možete pogledati ovde. Jedan od trendova koji je nastao sredinom 2016. godine, a to je svojevrsni street art u kosi, odnosno boje u spreju kojima šarate kosu po određenom šablonu, biće i ove godine apsolutno dominantan. Ako ste radoznali, o ovom smo već pisali, pogledajte ovde. Zašto onda pominjemo ovo? Zato što ako se odlučite da imate čitavu umetnost u kosi, treba da znate da za ovakve frizure ne morate da idete kod frizera. Ovaj blesavi i hrabri trend je pokrenula prošle godine stilistkinja Janine Ker,a vi same možete da se poigrate, efekat će biti kao da ste bile kod frizera satima.

Potrebni su vam samo mašta i sprejevi u boji, a u videu ste mogli pogledati kako da izvedete bojenje kose. Nije komplikovano, ispira se i originalno je. Pa, ako zaista tražite promenu, ovo je stvar za vas!

Uradi samaOtvori galeriju
cover Beauty skener: Zlatni globus frizure Muške frizure za 2017. godinu poznati One su šetale crvenim tepihom bez šminke Najzgodniji muškarci Oni će biti najzgodniji muškarci u 2017. · · ·