collage
PULS GRADA · lepota

Odlazak kod frizera može vam ulepšati dan, ili ga, pak, pretvoriti u pakao. Nekada je u pitanju naša loša procena da nam određena frizura pristaje, a nekada frizer ne uspe da sprovede ideju u delo. Potrebno je uzeti u obzir više stvari: kvalitet kose, oblik lica, stil koji negujete. Stoga je naš savet da se konsultujete sa frizerom pre početka šišanja, kako biste kući otišle zadovoljne i nasmejane.

Kada odete u salon, budite otvorene, objasnite šta volite, a šta ne, te kakav život vodite, a frizer će se pobrinuti za ostalo. Pojedine frizure pokažu se kao pun pogodak, jer stoje svima. Neke druge, nažalost, upravo suprotno. Drage dame, mi vam u nastavku otkrivamo koje forme i dužine kose biste trebale da izbegavate.

Predugačak lob

Mana lob frizure jeste što ne bi trebalo da pređe određenu dužinu. U suprotnom, kosa će vam izgledati neuredno, a to ne laska nijednoj dami. Ukoliko je suviše kratka, onda ne liči ni na bob, ni na lob. Drugi promašaj je lob u pokušaju, kada kosa pada na ramena. Zato, ako razmišljate o ovoj frizuri, znajte da ćete morati da skratite kosu koliko je potrebno. Ne možete imati i jedno i drugo.

Stepeni u obliku slova V

Ukoliko volite dugu kosu, izbegavajte ovu frizuru. Kosa koja je napred kratka, a pozadi pada, jednostavno je neupotrebljiva i ne pristaje nikome. Stoga, ako već imate ovu frizuru, razmislite o poravnanju dužine. U početku će vaša kosa možda biti kratka, ali vremenom će se rizik isplatiti.

Predugačka kosa

Duga kosa zahteva posebnu negu i pažnju. Poželjni su blagi prelazi, koji će učiniti da izgledate sveže. Ravna kosa dodaje godine, i ne pristaje ženama koje imaju ovalno lice. Ukoliko tome dodamo šiške, promašaj je zagarantovan. Naš savet ovim damama je da skrate kosu, jer će tako istaći lepotu lica.

Šiške ukoliko imate okruglo lice

Iako šiške često mogu uneti dinamiku i promenu u vašem izgledu, dame koje imaju okruglo lice ne bi trebalo da ih stavljaju u prvi plan. Ovim korakom, vaše lice će izgledati još šire i prizor u ogledalu vam se neće dopasti.

Uštogljeni minival

Iako smo mislile da je njegovo vreme prošlo, minival se vraća na velika vrata. Čini se, u svom lepšem obliku… Ukoliko imate ideju da uradite minival, potrudite se da krajnji rezultat budu opušteni uvojci, koji deluju prirodno. Naravno, vodite računa da tretman previše ne ošteti vašu kosu. Lomljiva i tanka kosa, složićete se, nikome nije privlačna.


Catrice Srbija Catrice: Nemačka šminka bez glutena collage Hit nijanse karmina za jesenju sezonu 4435010-13340260-312312-0-1534232095-1534232101-1500-1-1534232101-728-cdbb8359d9-1534948605 Japanska masaža koja će ukloniti sve bore sa vašeg lica cover Jesenja nega lica – 4 maske koje morate isprobati · · ·