Ništa nije večno pa ni ovi raskošni modni promašaji
U VAZDUHU · urban flash

Mislite da će konturisanje ili debele obrve zauvek ostati u trendu? Nemojte se zavaravati, ako vas pamćenje još uvek nije izdalo, onda bi trebalo da se setite nekih prošlih dekada u kojima se nešto smatralo veoma poželjnim i modernim, ali ga je vreme pregazilo, pa kada se danas takvih trendova prisetimo ne preostaje ništa drugo već da glasno prasnemo u smeh. Ako nam ne verujete, pokušajte da se prisetite nečega što se nosilo tokom osamdesetih godina prošlog veka, a danas je na ceni… Dakle, tako nešto gotovo da i ne postoji!

Znate kako se nekada razumela ljudska sudbina? U istorijskim predstavama pre nekoliko vekova čovek je bio viđen kao figura koja se vrti na nekakvom točku sudbine – sad si gore, sad si dole, bio je čest opis onoga što bi se ljudima tokom života zbivalo. Lep je uspon i neprijatan pad, ali tako je bilo, a i danas bismo tako mogli da razumemo ljude, naročito onda kad pokušavaju da uhvate korak sa modnim trendovima. I taman kad ste vi stavili minival, on je postao prošlost, a u modu je ušla ravna kosa.

I tako, jureći trendove postoji mogućnost da izgubite nešto od sebe samih. Zato je mnogo bolje ostati dosledan svojim modnim ljubavima, pa makar ostatku čovečanstva bili i smešni, baš kao ovi dragi ljudi sa fotografija!

Ništa nije večno pa ni ovi raskošni modni promašajiOtvori galeriju
Korisni saveti za čaj Kako sve možete da iskoristite kesice čaja Joga sa kozom Ona i njeno jare vole jogu cover 7 iritantnih stvari koje radimo na internetu Devojčica koja putuje čitav svoj život a ima samo 1 godinu Ona putuje od svog rođenja · · ·