Neobične frizure uz pomoć šablona
U VAZDUHU · trend

Opet i opet smo fascinirani i iznenađeni inovacijama na području ulepšavanja kose. Ovoga puta, nije reč o takozvanom „suncu u kosi“, ah, ne, to je odavno zaboravljeno…

Ali kako i ne bi bilo kada je bojenje kose duginim bojama, šarama i dezenima ponovo osvojilo srca mladih liderki na Instagramu, a ova nova takozvana „šablon“ formula samo je dodala ulje na već zagrejan modni tiganj!

Nije vest da su se dugine boje vratile u trendove namenjene ulepšavanju i modi, ali jeste da su sada poprimili novu formu, i to baš onu o kojoj već mnogo toga znaju oni koji se bave street art-om.

Stilistkinja i dizajnerka Janine Ker nedavno je počela da na svom Instagram profilu objavljuje neobične i veoma zanimljive fotografije na kojima dame imaju jasno definisane šare na kosi. Odmah se pojavilo i pitanje – na koji način su svi oblici precizni i kako ih Ker postiže? Odgovor je jednostavniji nego što biste i pretpostavili, ali to ne znači da je time kreativnost umanjena, na protiv.

Sve boje su privremene, pa u slučaju da petkom imate žurku, već u ponedeljak možete da se bez bojazni otisnete ka novim radnim obavezama.

Bojenje prema šablonu pruža mnogo novih mogućnostiOtvori galeriju
Sandale i lakovi za nokte Koji lakovi za nokte idu uz koje sandale cover Miles to Walk – Sa stilom kroz Beograd Tetovaže iz jednog poteza Tetovaže iz jednog poteza picnic Kratak vodič za piknik · · · · ·