cover1
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Dizajner i arhitekta Jonathan Schwinge je upravo svetu oktrio svoj novi futurusitički dizajn jahte naziva HYSWAS Tetrahedron Super Yacht. Piramidalnog oblika, ova jahta više deluje kao svemirski brod iz naučnofantastičnih fimova nego tipično luksuzno plovno vozilo.

Na slikama izgleda zaista impresivno, ali osim ingenioznog dizajna, može se pohvaliti i još mnogim drugim karakteristikama. Na primer, na velikim brzinama površinski deo jahte se izdiže iznad vode, pa deluje da ona gotovo lebdi, u šta možete da se uveriti na renderovanim slikama u našoj galeriji. Ova tehnička karakteristika im omogućava da održavaju konstantne brzine i pored promenljivih vremenskih uslova i prisustva velikih talasa. Inače, tehnologija za to se bazira na eksperimentima koje je 1995. godine izvela Maritime Applied Physics Corporation u svom projektu The Quest.

Više informacija o ovom genijalnom dizajnu možete pronaći na ovoj adresi.

Futuristička super jahta piramidalnog oblikaOtvori galeriju
Kada nekog nervirate Kako da budete zaista nepodnošljivi Nije im se dalo - glumci i uloge Nije im se dalo: 10 glumaca koji su ostali bez poznatih uloga Najbolje mesto za život Grad sa najboljim kvalitetom života je … Dečji crteži Deca nisu svesna šta su tačno nacrtala