Galaxy
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Tab A, pametni tablet od 8.0 inča, za svakodnevnu upotrebu dizajniran za celu porodicu. Dizajn ovog tableta zasniva se na nasleđu Galaxy-ja, uz prefinjen izgled i elegantno metalno telo sa glatkim i zaobljenim ivicama što olakšava držanje. Ima dugotrajnu bateriju, odličan displej koji izgleda dobro na bilo kakvom svetlu i povećanu memoriju uz mogućnost proširenog čuvanja podataka.

Za poboljšanje svakodnevne upotrebljivosti i performansi, Galaxy Tab A je opremljen svetlim i impresivnim ekranom za gledanje omiljenih TV emisija, igranje igara ili surfovanje Internetom čak i pod jakim sunčevim svetlom. Tablet ima i plavi svetlosni filter kao opciju kako bi balansirao svetlost ekrana i smanjio naprezanje očiju, za lakše gledanje sadržaja noću i pri slabom osvetljenju.

Dugotrajna baterija kapaciteta 5000 mAh omogućava korisnicima da gledaju filmove, igraju igrice, šalju e-mailove i još mnogo toga i to sve iz jednog punjenja koje osigurava autonomiju do 14 sati . Sa 16 GB ugrađene memorije i proširivom memorijom do 256 GB , Galaxy Tab A omogućava korisniku skladištenje većeg broja aplikacija i sadržaja, bilo kod kuće ili na putu.

Galaxy Tab A donosi praktičnost uz novi Home Mode, koji se može konfigurisati tako da prikazuje do tri displeja, pružajući brz pogled na informacije poput vremena, porodičnog kalendara, vremenskih uslova ili fotografija dok se uređaj puni. Svaki član porodice se može logovati uz pomoć Multi User Mode-a kako bi pripremio svoje omiljene postavke i aplikacije. Pomoću Parental Controls, roditelji mogu uvesti ograničenja upotrebe i prilagoditi sadržaj kako bi stvorili zabavnu i sigurnu okolinu za mlađe korisnike. Takođe, korisnici mogu lako videti svoje omiljene aplikacije i sadržaj na prilagođenim Bixby početnim ekranima.

Galaxy Tab A pravi neverovatne fotografije čak i pod slabim osvetljenjem s poboljšanom prednjom kamerom od 5MP F2.2 i zadnjom kamerom od 8MP F1.9, uz novi fleš za jasnije i svetlije fotografije. Interfejs za kameru Galaxy Tab A je poboljšan i intuitivan, što olakšava snimanje odličnih fotografija iz bilo kog ugla i prebacivanje između načina rada snimanja fotografija ili video zapisa.

Napravljen za celu porodicu, Galaxy Tab A dolazi sa velikom ponudom zabavnih sadržaja kao i sadržaja za decu:

Kids Mode karakteristika sadrži igre, video zapise i partnerske sadržaje, uključujući 5000 video zapisa i igara kompanije LEGO Group, kao i tematizovane društvene mreže LEGO Life app sa ekskluzivnim sadržajem stikera. Galaxy Tab A takođe ima novu aplikaciju za blokiranje kodiranja Crocro Adventure. Kids Mode, takođe, ima mogućnosti Value Pack-a tako da korisnici mogu preuzeti vrlo popularne aplikacije kao što su LEGO Batman: Beyond Gotham, LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, Toca Hair Salon 3 i BRIO World – Railway bez ikakve nadoknade.

Galaxy Tab A pruža zabavu za svakoga sa tromesečnim YouTube Red besplatnim testiranjam uz kupovinu.YouTube Red pruža neprekidni doživljaj gledanja bez reklama i oglasa, vanmrežni način rada za gledanje i preuzimanje video zapisa i pristup ekskluzivnim sadržajima kao što su YouTube Red originalni filmovi i serije.

Upravo u prazničnom periodu, novi Galaxy Tab A biće dostupan na odabranim tržištima u wi-fi ili LTE modelu u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

pexels-photocover Tajne funkcije vašeg mobilnog telefona Facebook Google Deset najuticajnijih sajtova svih vremena as-we-are-selfies-8cover1 Da li bi dozvolili da se vaš selfi nađe na statui? 01 Qoobo: Terapeutska robot-mačka za maženje · · · ·