pagecovergot
U VAZDUHU · urban flash

Upravo je završena još jedna sezona popularne serije „Game Of Thrones“. Istinski smo uživali u svim epizodama, ali nažalost, za nastavak sage naših omiljenih junaka, moraćemo da sačekamo još godinu dana (a možda i više). Sada nam samo ostaje da se naoružamo strpljenjom, nastavimo da spekulišemo o različitim teorijama u vezi serije i uživamo u zabavnim internet sadržajima vezanim za „Game Of Thrones“ univerzum.

Poslednji od takvih delo je ljudi sa WhyTheLongPlayFace Instagram profila i predstavlja kreativne kombinacije naših omiljenih likova i simbola iz serije i omota ikoničnih albuma popularne muzike.

Između ostalog ćete videti kako bi izgledala naslovnica albuma The Dark Side of the Moon grupe Pink Floyd sa grbom porodice Stark umesto trougla, album Born to Die sa Daenerys Targaryen umesto Lane Del Rey na omotu i zanimljivu verziju omota prvog albuma grupe Led Zeppelin sa zmajem umesto cepelina. Uživajte!

Melisandre kao Taylor SwiftOtvori galeriju

čudak Vinny Oh: Ekscentrik koji želi da postane bespolni vanzemaljac Amstel i prijatelji Hajde da se setimo starih prijatelja iz školskih dana page_cover Njima je baš dosadno na poslu pagecover Mladolike mame koje možete pobrkati sa njihovim ćerkama · · · · ·