paparaco
U VAZDUHU · urban flash

Evo rešenja za sve one koji ne žele da završe u tabloidima kao žrtve paparaca ili koji pak hoće da se našale dok kao duhovi fotobombuju tuđe fotke. Nova kolekcija odeće kompanije Betabrand koristi nanotehnologiju koja odbija svetlost čineći svakoga ko je nosi praktično nevidljivim na slikama.

Ideja za ovaj tip odeće se prvi put javila Krisu Holmsu, DJ-u na turneji Pola Mekartnija, nakon što je primetio da kada nosi na sebi mnoge stvari koje reflektuju svetlost, ne ispada dobro na slikama sa nastupa. Posle prvobitnog razočarenja usledio je „eureka“ momenat i Kris je shvatio da nekada „moć“ ispadanja slabo vidljivo na slikama može biti i korisna.

Zajedno sa dizajnerima iz Betabranda napravio je kolekciju garderobe sa ovim mogućnostima pod nazivom „Flashback“.

Primetite da se lice na drugoj fotografiji jedva nazire, što otežava posao paparacima i ostalim voajerima da vas uslikaju kada vam je stalo do privatnosti.

Ne samo što ćete izbeći neželjeni publicitet, nego ćete i izgledati prokleto kul kao da ste izašli iz stripa Grad greha.

Za sada postoji pet artikla u okviru kolekcije: Photobomber dukserica sa kapuljačom, Illuminati sako, Illuminati pantalone, Silver screen šal i Halo kačket.

„Flashback“ odeća se ne nalazi u slobodnoj prodaji, već je još u fazi finansiranja radi masovne proizvodnje preko crowdfunding kampanje.

Pogledajte šta idejni tvorac kolekcije ima da kaže o ovim proizvodima u video klipu ispod.

Šta biste uradile da ste muškarac samo jedan dan Šta biste uradili da ste suprotnog pola samo jedan dan dan zaljubljenih Šta raditi na Dan zaljubljenih (a da nije kliše)? "50 nijansi sivo" igračke i proizvodi Suludi proizvodi koji promovišu film „50 nijansi sive“ Prag Umesto fotografije za uspomenu goblen