arh
U VAZDUHU · urban flash

Greške se događaju. To je normalna stvar. U svakom poslu i svakom čoveku su se desile greške, mada, one koje ćete videti u našoj galeriji nekako više spadaju u kategoriju: Da li je ovo moguće?

Biti arhitekta znači imati težak posao. Ovde zaista svaka greška može da bude kobna, ali isto tako, arhitekte imaju mogućnost da stvore genijalne stvari za ovaj svet. Ono u šta smo sigurni jeste da ako ste slučajno nedavno pogrešili na poslu, kada vidite fotografije u galeriji, biće vam lakše. Vi možete da pogrešite, ok, ako niste hirurg, na primer,i da to ne bude strašno, ali kad arhitekta pogreši svi imaju priliku da komentarišu. Rad ovih arhitekti ćete sigurno zapamtiti. Prosto je neverovatno kako im je uspelo da stvari naprave takvima, da ćete se iznova vraćati na fotografiju pokušavajući da razumete kako. Ulepšajte sebi dan, zavrite u našu galeriju.

Kako i zašto?Otvori galeriju
poznati Poznati parovi koji su dokazali da ljubav može trajati ceo život jesen Zašto je dobro ako ste završili vezu u jesen? pokloni Originalni novogodišni pokloni Problemi sa naočarima Ovo će razumeti ljudi koji nose naočare ·