Moderni nomadi
U VAZDUHU · urban flash

Emily i Corey žive već dve godine u svom Volkswagen kombiju iz 1987, a prošle godine su pokrenuli Kickstarter kampanju za prikupljanje sredstava za snimanje web serije o ljudima koji su napustili udobne domove i stalne poslove i krenuli putem avanture.

Njih dvoje snimaju ljude, koji slično njima žive nomadski život i rade na putu. Serija Where’s My Office Now? biće prikazana u martu na njihovom YouTube kanalu. Do sada, Emily i Corey su već snimili serijal A Van Life, a u planu je i sajt posvećen ljudima koji žele da nauče kako je najpraktičnije živeti i raditi u kombiju.

Emily kaže da život u kombiju nije lak, ali da joj je ovaj izbor doneo puno sjajnih iskustava. Takođe, ona tvrdi da svako može da živi nomadski, ako ima jaku želju, dobro zdravlje i spreman je da proba nove stvari.

Pogledajte kako izgleda ovaj avanturistički život u našoj galeriji:

Život modernih nomadaOtvori galeriju
Hobiti snimili video o bezbednosti u avionu Hobiti snimili video o bezbednosti u avionu Zabava tokom doručka - viršle Zabava tokom doručka – igračke od viršli Karl Lagerfeld Choupette Šik životinje na Instagramu Muškarci kao žene na Instagramu Da su muškarci kao žene na Instagramu