Kopaonik
PULS GRADA · destinacija

Najveći hotelski kompleks na Kopaoniku je MK Mountain Resort koji čine Grand Hotel & SPA i koji ima pet zvezdica, Family Hotel Angella sa četiri zvezdice, Apartmani Konaci deluxe sa četiri zvezdice.
Svi objekti su smešteni u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1.770 metara nadmorske visine i predstavljaju smeštaj koji će zadovoljiti sve posetioce. MK Mountain Resort je otvoren preko cele godine i nudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, Wellness & Spa odmor, za organizaciju raznih manifestacija, tim bildinga, kongresa i seminara, sportskih priprema…

Cilj kompanije MK Mountain Resort je podizanje ukupnog nivoa hotelskih i ugostiteljskih usluga kao i približavanje turističke ponude zahtevima i potrebama savremenog gosta. Pored vraćanja starog sjaja najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, krajnji cilj kompanije je da planina Kopaonik ponovo oživi preko cele godine i dobije zasluženo mesto kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

ZA PREDAH

U okviru Grand hotela nalazi se Grand Oaza Spa & Wellness centar koji se prostire na 1.800m² i predstavlja arhitektonsku poeziju za oči i oazu za dušu. Blagotvorni sadržaji Spa & Wellness centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za trenutak individualnog i jedinstveng doživljaja, u cilju postizanju vitalnosti, lepote i harmonije.

Posetiocima su na raspolaganju zatvoreni bazen sa relaks zonom, kao i otvoreni bazen sa jacuzzijem u predivnom planinskom ambijentu. Posetioci mogu uživati u sauni, ruskom kupatilu, hamamu, amfiteatar finskoj saunai, aroma – parnom kupatilu, slano-ledenoj pećini i mnogim drugim sadržajima.

Vlasina Vlasina: Netaknuta priroda i čisti izvori Arhipelag San Blas u Panami Skrivena ostrva sveta Ovabuku beach Turkey Najlepše plaže regiona Panorama Talina Talin: Od srednjovekovne lepote do digitalnog raja ·