shutterstock_553622428-1000x500
PULS GRADA · destinacija

Ukoliko ste avanturista, a jedna od novogodišnjih odluka vam je da vidite što više država ove godine, a da pritom, ne možete da se odlučite koju zemlju ćete prvu posetiti, poznati britanski izdavač koji se bavi turističkim vodičima „Lonely Planet” je sastavio listu destinacija koje bi obavezno trebalo da obiđete u 2018.

Najpoznatiji turistički vodič na svetu Lonely Planet je otkrio najbolje zemlje u koje bi trebalo da otputujemo 2018. Izbor destinacije za odmor nije uvek najlakši. Pretragom na internetu, gledamo i čitamo o neverovatnim destinacijam, ali kako se odlučiti kada nam se sve dopadaju i kada bi želeli u isto vreme da budemo na dva različita mesta. U tim trenutcima, kako bismo smanjili lutanje i gubljenje vremena, odluku o našem odmoru prepuštamo profesionalcima.

U ovom slučaju to je Lonley Planet, koji studiozno razgleda svaki kutak na planeti procenjujući koji od njih će biti popularan ili idealan koje godine. U našoj galeriji pogledajte listu nekih već popularnih destinacija, kao i one koje imaju potencijala da postanu popularne. Ukoliko ste u mogućnosti, idealno bi bilo da posetite navedene zemlje baš ove 2018!.

Južna KorejaOtvori galeriju
Dubai1 Dubai: Leto može da počne svakog dana cover www.tribalwarrior.org 10 najboljih gradova za doček 2018. godine sena (1)cover Gastronomske razglednice iz Pariza Kuba Neobična putovanja: Zemlja mohita i salse · · ·