Škrabac pokloni
PULS GRADA · dizajn

Škrabac je brend koji već više od 4 godine ponosno ističe kako je ceo njihov asortiman „Made in Serbia with Love”. Nastao je bez prethodno utvrđenog plana uz pomoć originalnih ilustracija koje oživljavaju šaljive dosetke, poštapalice i poslovice našeg jezika. Sada one već ustaljeno defiluju ulicama gradova na majicama, tunikama i duksićima, ušuškavaju se na toplim čarapicama i pidžamama, a dosta motiva našlo se i na aksesoarima koje vam predstavljamo u nastavku.

Neodoljive Škrabac šolje sa motivima poput Cvetam s godinama, Nemam ti kad ili Psihički upadljiva jedan su od razloga zbog kojeg se jako radujemo jesenjoj idili, ušuškavanju uz omiljenu knjigu, film, topao napitak po izboru, ali i voljenu osobu.

Škrabac šoljeOtvori galeriju

Škrabac i te kako vrednuje kreativnost, ali i dobru organizovanost, pa se zato trudi da za sve one koje vole da pišu, zapisuju, crtkaju i škrabaju obraduje notesima u dva različita formata, sa i bez linija, a uz to doda još malo radosti i vedrine uz pomoć prigodnih stikera i bukmarkera.

Škrabac notesiOtvori galeriju

Sreću čine male stvari, a nama su to ovih dana definitivno ove čarapice! Baršunaste i mekane, nežnih boja, savršen topao i originalan poklon svim momcima za primer, ženama, majkama, kraljicama, damama na note i u cvetu mladosti ili pak mrak ribama.

Savršene Škrabac čarapiceOtvori galeriju

Škrabac je brend namenjen svima koji imaju dobar smisao za humor, ali koji isto tako vole da zasmejavaju druge ljude i unose dozu vrckavosti u svakodnevicu.


Primeri urbanog dizajna Primeri urbanog dizajna koji bi ulepšali i naš grad page-coca-cola Istorija Coca-Cole u reklamama page-cover-kreativni-dizajn Dizajneri ovih predmeta zaslužuju aplauz Foto_Marina Obradovic Model_Maja Has City letnja preporuka #72: Dizajnerski brend Superheroina cura fina · · · · · · ·