pjimage (29)
U VAZDUHU · flešbek

Pre više od jedne decenije, najpoznatiji modeli na svetu bili su muze i prijatelji stvaralaca koji su devedesete učinili blagoslovenim vremenom za modu. Iako je većina top modela obesila svoje štikle, fascinacija ovim zvezdama stila ne jenjava.

Klaudija Šifer, Naomi Kempbel, Linda Evanđelista i Karla Bruni devedesetih godina bile su veoma popularne i hodale su najprestižnijim pistama modnih prestonica. Ni danas nisu ništa manje lepe i tražene.

Klaudija Šifer

Njena neverovatna sličnost sa Brižit Bardo očarala je mnoge modne kreatore, a posebno Karla Lagerfelda koji je Klaudiju učionio jednom od najznačajnijih Šanelovih muza. Danas je lepa 48-godišnja Klaudija majka troje dece, i dalje posećuje događaje širom sveta i učestvuje u kampanjama raznih modnih kuća.

Claudia-Schiffer-pour-Chanel

Karla Bruni

Jedna od najlegendarnijih muza Đanija Versaćea. Prelepa Italijanka Karla Bruni imala je veoma uspešnu modnu karijeru a potom se udala za Nikolu Sarkozija i provela pet godina kao prva dama.

Carla-Bruni

Naomi Kempbel

Stotine pista, hiljade fotografija i ime koje je postalo simbol svetske modeling scene. Tako se može opisati karijera Naomi Kempbel koja još nije okončana. Ona je jedan od retkih supermodela koji se i dalje redovno pojavljuje na revijama i u TV emisijama.

Naomi-Campbell

Kristi Tarlington

Muza Kelvina Klajna iza sebe ima 500 naslovnica časopisa i i dalje aktivnu karijeru. Ova 49-godišnjakinja još uvek ima telo kao u svojim dvadesetim godinama.

Christy-Turlington

Linda Evanđelista

Hipnotisala nas je svojim mačjim očima. Veliki Piter Lindberg na početku njene karijere predložio joj je da skrati kosu vrlo kratko, i tako je sve počelo. Danas, mama malog dečaka, Linda Evanđelista nastavlja da brine o karijeri, ali je ređe na pistama i fotosešnima.

Linda-Evangelista

Sindi Kraford

Sindi Kraford je bila jedna od prvih koja je pokrenula talas supermodela krajem 1980-ih. Njena ljubavna priča sa Ričardom Girom punila je tabloidne stranice. Danas, u 52. godini, ona je i dalje jedna od najuticajnijih ličnosti u svetu mode. Ona je i menadžerka svoje 16-godišnje kćerke, Kaje Gerber koja se takođe bavi modom.

Cindy-Crawford

U galeriji pogledajte kako ove lepotice izgledaju danas.

Ovako sada izgledaju čuvene lepotice devedesetihOtvori galeriju
pjimage (27) Najlepše italijanske glumice svih vremena pjimage (8) Ove slike će vas sigurno vratiti u detinjstvo pjimage (9) Kultni bračni parovi nekada i sada page-1969 Sletanje na Mesec i Vudstok: Događaji koji su oblikovali svet · · · · · · · ·