filmovi
U VAZDUHU · urban flash

Još jedna godina prolazi, a mi smo stariji i mudriji. Pa dobro, skoro svi. Možda sada žalimo za vremenom kad smo tokom zimskih praznika iskakali iz kreveta i u pidžamama gledali novogodišnje avanture neke druge dece.

Šta je sada sa tim klincima koje smo obožavali da gledamo dok su bili mali? Malo smo guglali i saznali šta se desilo sa njima. Možda o nekima znate sve, jer vas je ovo već kopkalo, ali ako niste, evo te priče…

Macaulay Culkin (Kevin McCallister, Home Alone)
Sa 14 godina se ovaj omiljeni klinac povukao sa velikih i malih ekrana i rekao da odustaje od glume. Ali, posle nekoliko godina neaktivnosti vratio se 2000. godine kada je igrao u predstavi Madame Melville. Od 2003. ponovo glumi u filmovima, a 2006. godine je objavio autobiografsku knjigu Junior. Ima svoj bend Pizza Underground.

Thomas Sangster (Sam, Love Actually)
Mladi glumac je rođak Hugha Granta uz kog je i igrao (iako ne kao direktni partner) u filmu Love Actually. Godine 2007. pojavio se u seriji Doctor Who, a 2008. godine je glumio u Adventures of Tintin. Ono što je trenutno aktuelno kod ovog, sada već momka, je uloga Jojena Reeda u čuvenoj seriji Game of Thrones.

Daniel Tay (Michael, Elf)
Nije se mnogo pojavljivao otkada je Elf završio emitovanje. Igrao je u tri epizode serije The Jamie Kennedy Experiment i 2005. godine je pozajmio glas za crtać Doogal. Od tada je uglavnom pozajmljivao glasove za crtaće i video igrice, tako da je nekako gluma u pravom smislu te reči nestala sa kursa Daniela Taya. Nikad se ne zna, možda je samo izbirljiviji po pitanju scenarija, čekamo…

Mara Wilson (Susan Walker, Miracle On 34th Street)
Igrala je u seriji Melrose Place 1994. godine, i pojavljivala se u još nekoliko filmova do kraja 2000. godine. A od 2013. godine počinje da se bavi pisanjem, pa izdaje knjigu 7 Reasons Child Stars Go Crazy (An Insider’s Perspective). Zvuči prilično zanimljivo, a reklo bi se da je ovo idealno štivo za sve ambiciozne roditelje koji svoju decu od malih nogu spremaju za pakao poznat kao holivudska slava!

Taylor Momsen (Cindy Lou Who, Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas)
Taylor Momsen je profesionalno počela da se bavi glumom kada je imala tri godine, u petoj godini je već imala nekoliko snimljenih dečjih pesama. Do 2009. godine je već imala svoj bend The Pretty Reckless, a od 2011. godine počinje mnogo više da se fokusira na svoju muziku. Danas je glumica, muzičarka i model. Nekima uzbuđenja pažnje i popularnosti nikad dosta.

seksi Najseksi momenti u 2016. godini pokloni Naučite da uvijate poklone za 15 sekundi sreća Sreća zavisi od ljubavi ne od novca ng Dočeci Nove godine sredinom prošlog veka · ·