pas
U VAZDUHU · tech/web

Zaista sve postoji i tako i treba da bude. Sada i životinje imaju gedžete, ali sa tim igračkicama i vi možete da se igrate. Pojedini imaju zaista praktičnu namenu, dok drugi samo pretvore vašeg psa u disko kuglu. Zbunili smo vas? Pogledajte dalje objašnjenje u članku i upoznajte se sa gedžetima koji menjaju svakodnevicu vašeg psa.

Petzi Treat Cam je web kamera koja vam omogućuje da sa svojim psom pričate sa bilo kog računara. Dakle, sad su i psi umreženi. Doduše, pas dobija i poslasticu jer „učestvuje“ u razgovoru ali ipak…

GoPro Fetch je kamera koju zakačite svom psu na leđa a zatim se upustite u najzanimljivije putovanje u životu. Sad, šta raditi sa onim što je snimljeno? Pokazati budućim štencima kao zabelešku sa puta njihovog roditelja ili okačiti na YouTube?

Pawtrack je GPS ogrlica za vašu mačku. Sada možete da pratite kuda se kreće vaša mačka dok ste na poslu. I da li se uopšte kreće. Ako želite da saznate takve stvari, uz Pawtrack ste u prilici.

FroliCat Bolt je interaktivni stub koji emituje laserske zrake i tera vašu mačku da potpuno poludi. Koliko samo može da izdrži jureći laser?!

Disco Dog je LED instalacija koju stavite na leđa psa i uz pomoć aplikacije za smatfon možete da kontorilišete i menjate svetla. U suštini, vaš pas postaje disko kugla. Ali u slučaju da je energičan vodite računa, jer bi oboma moglo da se zavrti u glavi.

Go Dog Go je slična mašini koja izbacuje loptice za tenis, samo što sada mašina izbacuje loptice koje vaš pas juri. Uz malo treniga, vaš pas može ubaciti lopticu nazad u kantu. Malo je pasa koji ne vole da trče za loptama, tako da sa ovom spravicom nema greške. Dakle, sada možete sasvim opušteno sedeti na terasi dok vaš pas juri za lopticama. Efikasnost ili lenjost?


igrica Google pogađa šta crtamo: Zarazna igra Quick, draw! bes Kad nas kompjuter dovede do ludila Honor 8 Honor 8 u plavoj boji: Umetnost dizajna ,,pametnog” telefona ap Aplikacija Google PhotoScan: Digitalizujte svoje fotografije · · ·