Neobične svadbe
U VAZDUHU · urban flash

Znate da ste našli pravu osobu za sebe kada vas pogleda direktno u oči i kaže: „Dušo, mislim da bi trebalo da nam Warcraft bude tema venčanja“. Pa, ako vam se sviđa „Warcraft“ , to je to!

U suprotnom bi bilo vreme da preispitate zajedničku budućnost…
Svaki pravi geek je sigurno razmišljao kako da u svom životu što više naparvi mesta za igricu, serijal, film koji, pa malo je reći voli. Pogotovo ako ste nervirali prijatelje svojom opsesijom, venčanje u znaku omiljenog „štreberskog“ sadržaja je prava stvar!

Parovi na fotografijama koje ćete videti u našoj galeriji zasigurno dele jednu zajedničku stvar: potpuni su geekovi. I zamislite koliko im je bilo zabavno dok su organizovali svoju svadbu u znaku Harryja Pottera, Gospodara prstenova ili nekog Diznijevog crtaća…

Ako je istina da se slično sličnome raduje, onda su ovi ljudi pronašli ljubav za do kraja života, ali ako je bilo ko od njih napravio ustupak kako bi onaj drugi bio srećan i zadovoljan, glavobolje kreću već na medenom mesecu.

"Star Wars"Otvori galeriju

Ako ste ovde pronašli inspiraciju za svoje venčanje, ostaje samo da vam kažemo: „Neka sila bude sa vama!“.

Majice Slika govori više od reči Zapis iz piva Zvuk piva: Stvaranje muzike iz prirodnih proizvoda Ljubav Kako da ljubav traje više decenija Ruski par živi s medvedom Ruski bračni par živi sa medvedom