genius-ideas-solutions-make-life-easier-13-5a96b51415ead__605
U VAZDUHU · urban flash

Dok neki pokušavaju da odvedu ljude na Mars ili da nauče mašine kako da se ponašaj i razmišljaju kao ljudi, drugi razvijaju ideje koje se fokusiraju na naš svakodnevni život. Ali to ne znači da su te ideje manje vredne, naprotiv, ukoliko bi se neka od ovih ideja primenila, lakše bismo mogli da razmišljamo o putovanju na Mars.

Svakodnevne obaveze nam ne dozvoljavaju da razmišljamo o predmetima koje koristimo tokom dana. Međutim, nisu samo obaveze u pitanju, jednostavno smo navikli da rutinski koristimo određene predmete, kao što su wc šolja, dugme kojim pozivamo lift, semafor ili kolica u prodavnici. Ukoliko bi posmatrali iz drugačije perspektive ove predmete, došli bismo do brilijantnih i jednostavnih rešenja.

Uz malo mašte, dobre ideje mogu promeniti svet. U našoj galeriji pogledajte sjajna rešenja za predmete koje svakodnevno koristimo, koji nemaju masovnu upotrebu, a kada bi zaživeli, naši životi bi bili znatno rasterećeniji.

Kolica sa digitronom kako kupci ne bi morali da računaj u glaviOtvori galeriju
shutterstock_370039793-1000x500 Najčudniji zakoni širom sveta 5a9929b2487ff91d008b45a3-960-720-cover U kojim profesijama se krije najviše preljubnika? Parovi i seks Koliko seksualni život utiče na ukupno zadovoljstvo životom pageimprovizacijecover Improvizovana rešenja koja pokazuju da su lenjivci najkreativniji · · ·