Game of Thrones
KULTURA · knjige

Autor čuvenog serijala knjiga „Pesma leda i vatre“ (A Song of Ice and Fire) na svom blogu ekskluzivno je objavio pasus iz dugo očekivane naredne knjige pod nazivom „The Winds of Winter“.

Poglavlje koje je ekskluzivno objavljeno pod naslovom Mercy, po karakteru čiju naraciju prate čitaoci, prvo je koje na internetu mogu da pročitaju obožavaoci ove, sada već kultne, serije romana. Materijal u koji će imati uvid, kako autor kaže, napisan je pre ostalih delova knjiga te praktično u idejnom smislu prethodi svemu što su čitaoci mogli da vide. Novi roman, međutim, za sada još uvek nema najavljen datum izdavanja jer George R.R. Martin nije gotov sa njegovim pisanjem, pa za sada ne možemo biti sigurni da li je pasus koji je procureo samo način da dokaže kako zaista radi na knjizi. Bez brige – kreatori serije Game of Thrones, David Benioff i Dan Weiss, postarali su se da sa piscem prođu kroz sve ključne tačke koje će se dogoditi, ne bi li osigurali snimanje budućih sezona. Poglavlje iz knjige Vetrovi zime možete da pročitete na autorovom blogu.

Četvrta sezona serijala Game of Thrones počinje sa emitovanjem 6. aprila na mreži HBO.

Todd Selby Selby: Ekstravagantni kreativci zabeleženi na fotografijama Poznati ljubitelji seksa 10 čuvenih zavisnika od seksa u popularnoj kulturi Crni majmun Prikaz knjige: Zahar Prilepin „Crni majmun“ 1000 Tattoos Taschen objavio knjigu o istoriji tetoviranja „1000 Tattoos“ · · ·