Ginza Art majice
PULS GRADA · moda

„Ginza“ je brend koji je nedavno lansirao jedinstvenu i ograničenu kolekciju majica na kojima se nalaze printovi radova najvećih savremenih svetskih fotografa.

Ova kolekcija Ginza Art majica je na zanimljiv način spojila modu i fotografiju, time omogućivši umetničkim delima da budu nošena kao komad odeće. Za prodaju će biti dostupan veoma mali broj ovih majici i u okviru veoma kratkog vremenskog perioda, što ih čini još ekstravagantnijim.

Ova kolekcija sadrži majice sa sa pažljivo odabranim i vrednim delima savremene fotografske umetnosti, koja se retko viđa van galerija i drugih izložbenih prostora. Ginza majice su, dakle, ove fotografije učinile dostupnim i urbanim, a sve to u saradnji sa njihovim autorima.

Ginza Art majice predstavljaju unikatan i kvalitetan proizvod čije nastajanje je omogućeno saradnjom stvaralaca sa svih strana planete. Naime, one se prave od turskog pamuka, dizajniraju ih londonski dizajneri, a Italijani su ti koji ih ručno doteruju do savršenstva. Nakon toga, one se štampaju u Pragu uz pomoć japanske tehnologije.

Budislava Keković Dizajneri cipela u Srbiji: Hod u drugačijem stilu Agatha Ruiz de la Prada Agata Ruiz de la Prada na Serbia Fashion Weeku H&M Alexander Wang Alexader Wang dizajnira kolekciju za H&M Coachella Festivalski modni stil: Coachella 2014 · · · ·