Giorgio Armani
PULS GRADA · stilistika

Đorđo Armani vam je za ovu zimu spremio dva nova parfema. „Acqua di gio profumo special blend“ za muškarce i „Si“ za žene.

Parfemi poznatog brenda u prodaji će se naći u ograničenoj seriji i to dvadeset godina nakon prvog pojavljivanja slavne mirisne note „Acqua di Gio“.

Kao što ste verovatno i navikli, Giorgio Armani nastavlja sa inovacijama, a mi vam predstavljamo dve nove mirisne note starih i provereno dobrih brendova.

ACQUA DI GIO PROFUMO Special Blend 

Parfem je nastao je 1996. godine, a inspirisan je SicilijomAcqua Di Gio Profumo, koji je usledio 2014. godine, duboko je sofisticiran i intenzivan muški miris, prava oda mineralnoj svežini koja simbolizuje stapanje mora i stena, a ispisuje sasvim novo poglavlje u priči Acqua di Gio. Njegova zaokružena elegancija označavala je ponovno rađanje mita u bočici parfema. Ovaj parfem sadrži u potpunosti mušku dominaciju, unutrašnju snagu.

Karakteristični mirisni potpis daje pačuli, u kombinaciji sa mirisnim notama tamjana i balzama zimzelene jele. Po prvi put, ovaj pačuli ima jedinstveno poreklo: odabran je i dobijen u Gvatemali, u sklopu etičkog programa dobijanja sirovina koji je pokrenula ova parfimerska kuća. Acqua Di Giò oduvek je bio revolucionarni miris, a ono što ga čini toliko revolucionarnim jeste upotreba tehnički prefinjenih materijala i rafinisanih sastojaka. U potpuno haotičnom u užurbanom urbanom svetu, Acqua Di Giò nastavlja da podstiče želju za bekstvom, traganje za slobodom, uz snagu, prirodnost i integritet.

SI – Nacre

U oktobru 2017. Đorđo Armani iznova afirmiše snagu parfema za žene. Ova mirisna nota zamišljena je kao manifest emocija, oslikava ženu koja će prigrliti slobodu da bude oni što jeste, iznova učvršćujući svoje prisustvo u modernom svetu.

žena je ona koja poseduje snažnu ličnost i blag nezavisan duh. je parfem koji omogućava svakoj ženi da se izrazi kakva zapravo jeste, naslađujući se radošću trenutka, koja živi u svojoj snazi i svojoj krhkosti. je i znatno više od običnog mirisa, on otkriva savremenu ženstvenost sa potpisom Đorđa Armanija. On predstavlja objavu slobode, ljubavi, samog života. Đorđo Armani, nadahnut lepotom i prefinjenim temperamentom žena, kreirao je za svaku ženu u nizu različitih mirisnih nota. U znak proslave nove kampanje ograničena serija se pridružuje ponudi mirisnih nota. Utisnut u zlatu, ovaj ženski manifest emocija elegantno se obavija oko flašice u ograničenoj seriji oko parfema SÌ Nacre.

cover Novi modni trend – providne kabanice cover Pogled iza stakala: Najbolje naočare za sunce iz filmova hbz-1960s-fashion-1960s-00-index-1498062605 Moda ’60-ih je i dalje neprevaziđena cover Četiri letnje kombinacije za devojke u pokretu · ·