Girl Eat World
fotografija

Girl Eat World je prekrasno mesto susreta hrane, i to najrazličitije moguće i putovanja. Ako neko mesto na društvenim mrežama odiše dobrom energijom kroz koju čovek može popraviti sopstveno raspoloženje, onda je to zasigurno baš ovaj Instagram profil. Udaljeni krajevi sveta postaju dostupniji i zabavniji, onda kada shvatite da na jednom mestu, jedna devojka prikuplja fotografije najukusnije hrane sveta, fotografisanu na izvornim destinacijama.

Tipične regije nekog okruga, oblasti ili kraja našle su svoje mesto na Instagram profilu Girl Eat World, koje svakako najviše interesuje one koji vole da putuju, ili probaju lokalne specijalitete. Ljudi obožavaju blogove na kojima im preporučuju koju hranu da obavezno probaju kad se nađu u nekoj dalekoj zemlji. Dokazano je da putnici više veruju lokalnom stanovništvu, ili ljudima koji na društvenim mrežama pišu o tome šta to obavezno morate probati i videti kada posetite London, Beč ili Njujork, nego tipičnim turističkim vodičima koji se slabo i sporo menjaju i prilagođavaju brzini života u 21. veku.

Oni koji bez griže savesti uživaju u slatkim i slanim specijalitetima, koji se ne plaše ako nešto zeleno ili hrskavo ispliva na površinu njihovog tanjira, koji se raduju novim začinima bilo da su ljuti ili kiseli, za takve gurmanske avanturiste je Instagram Girl Eat World kao stvoren.

Girl Eat WorldOtvori galeriju
Spektakularne crkve i katedrale u Njujorku Richard Silver: Fotografije crkava od poda do plafona Žene i ploče Kako su se slavne ličnosti nekada davno opuštale uz muziku Nadia Lee Cohen Fotografije iz petparačkih filmova Etiopska plemena prave ukrase Etiopska plemena pretvaraju đubre u predivne ukrase · ·