Gladne mace
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji imaju kućne ljubimce znaće na šta mislimo kada kažemo da pojedine kuce i mace naprosto uživaju da gledaju kada njihovi vlasnici jedu, i naravno radoznalo se propinju da vide šta je to što jedu. Među takvim nestašnim ljubimcima, ove dve mačke koje žive u Japanu verovatno su najradoznalija stvorenja koja ćete ikada videti.

Ne samo da vole da jedu one vole i da gledaju kako drugi jedu, ali i da neprestano proveravaju šta je to što se pomera ili dimi iz tanjira. Uzimajući u obzir da mačke najčešće jedu specijalno pripremljenu hranu za njih, ona je verovatno već po mirisu dobro poznata ljubimcima, pa i radoznalost posle nekog vremena polako nestaje.

Ako vam je od ranije poznata ona izreka: „Ide kao mačka oko vrele kobasice“ onda će vam u trenutku i ove scene iz života jednog japanskog bračnog para biti posve jasne – mačke nisu gladne, one su radoznale i to jako, kao da bi najradije skočile na sto i najpre omirisale a potom se i poigrale sa gurmanskim poslasticama.

Ovim macama je najveća zabava da gledaju kako ljudi jeduOtvori galeriju
Zsa Zsa And George Osam poznatih dama koje su zaprosile svoje izabranike Bangkok radnja iz 40-ih Zaustavljeni u vremenu – kako izgleda robna kuća iz 60-ih Životinjska foto-bomba Najslađe foto-bombe životinja Happy Goggles: Kad Happy Meal ambalaža postane set za istraživanje virtuelne realnosti Happy Goggles: Kad Happy Meal ambalaža postane set za istraživanje virtuelne realnosti · · ·