TITAN
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Proizvodnja gusanih peći Globe Fire je porodični posao već pet generacija i od samog početka predstavlja vrhunsko zanatsko umeće. Prednosti su nam veliko iskustvo u radu sa visokokvalitetnim livenim gvožđem i upotreba naprednih tehnologija.

Pre više od 150 godina preduzeti su prvi koraci u dizajniranju i proizvodnji peći, šporeta i kamina. Tokom godina modeli su se prilagođavali aktuelnim standardima. Danas su modeli Globe Fire peći opremljeni tehnologijama koje zadovoljavaju zahteve čistog i ekonomičnog sagorevanja.

Tradicionalne peći od livenog gvožđa su osnova njihovog posla, a cilj im je da u dom vrate toplinu dobrih starih vremena.

Gusani šporet na drva TITAN

Šporet s dušom. Grejanje, kuvanje, pečenje, prženje: sve je moguće sa Titanom. Šporet Globe-fire Titan donosi nezavisnost i komfor u vaš dom. Mesto za nekoliko šerpi i tiganja, a ima i rernu od nerđajućeg
čelika.

Techničke informacije:

Efikasnost: 76 %
Testirani kapacitet: 7 kW
Težina: 135 kg
Prečnik otvora za dimne gasove: 120 mm
Protok dimnih gasova – drvo: 15,8 m (g/s)
Protok dimnih gasova – ugalj: 25,5 m (g/s)
Temperatura dimnih gasova – drvo: 226 °C
Pritisak: 12 p (Pa)
Temperatura dimnih gasova – ugalj: 232 °C
Prašina (mg): 31 mg/Nm³
Kapacitet: 6-8 kW

Testirano u skladu sa sledećim standardima: gem. Art. 15a B-VG, BStV
ünchen, Regensburg, Stuttgart and Aachen, gem. DIN plus, Ö-Norm,
CE norm,1.+2. BimschV. and Luftreinhalte-Verordnung Switzerland.

Gusana peć na drva EROS II

Očaravajuća peć koja kao da dolazi iz 1001 noći. Stilska, elegantna, kvalitetna i opremljena tehnologijom sagorevanja najvišeg standarda. Na prednjoj strani ima dvostruka vrata, a vrata na desnoj bočnoj strani omogućavaju ubacivanje drva dužine do 33 cm. Ova peć, kao i naše druge peći, može da sagoreva i ugalj. Eros I je isti model kao i Eros II, s tom razlikom što ima bočna vrata na levoj strani i jednostruka vrata na prednjoj strani. Kao opcija, na vrh peći mogu se ostaviti hrom/mesingane ukrasne ručice.

Tehničke informacije:

Efikasnost: 80,4 %
Testirani kapacitet: 6 kW
Težina: 115 kg
Protok dimnih gasova – drvo: 6,5 m (g/s)
Pritisak: 10 p (Pa)
Prečnik otvora za dimne gasove: 150 mm
Temperatura dimnih gasova – drvo: 327 °C
Prašina (mg): 35 mg/Nm³
Kapacitet: 3-7 kW

Testirano u skladu sa sledećim standardima: gem. Art. 15a B-VG, BStV ünchen, Regensburg, Stuttgart and Aachen, gem. DIN plus, Ö-Norm, CE norm,1.+2. BimschV. and Luftreinhalte-Verordnung Switzerland.

Gusani baštenski roštilj VOLCANO

Roštilj VOLCANO je sve što vam treba za vašu baštu ili terasu. Uveče, nakon pečenja, grilovanja ili kuvanja, možete sedeti i uživati u toploti ove prelepe peći. Dodatna oprema za VOLCANO: gusana roštiljska rešetka i posuda za kuvanje na pari od nerđajućeg čelika

HERCULINA SOtvori galeriju
page-cover U Japanu i javni toaleti izgledaju dobro slika 41 Tikkurila: Svetlucave inspiracije www.standard.co.uk Dizajneri enterijera koje je stvorio Instagram DSCF0651-Edit-cover BG Buket: Raskošne orhideje · · ·