glumci
KULTURA · film/TV

Gluma jeste u osnovi transformacija. Uverljiva transformacija. Ali, koliko glumaca možete da navedete i to bez razmišljanja koji su u stanju da potpuno maestralno odigraju svaku ulogu? Nije ih previše.

To je ono što odlikuje vrhunske glumce-oni prosto ulaze iz ulogu u ulogu i to tako da bez problema možete da ih gledate u filmovima raznih žanrova. Prosečni glumci uglavnom mogu da odigraju osrednje uloge, i posle nekoliko filmova u kojima se pojave mogu da steknu onu nezavidnu reputaciju da u svakom filmu glume sebe. Do sada ste se sigruno setili nekih od velikana među glumcima, one sjajne glumce i glumice koji nas iznova oduševljavaju. U našoj galeriji ćete videti najbolje od najboljih, one koji svaku ulogu odigraju perfektno i čini se da bi bukvalno sve i svakog mogli da glume. Jedva čekamo njihove sledeće filmove.

Cate BlanchettOtvori galeriju
image001 „Fantastične zveri i gde ih naći“ – najgledaniji film ove nedelje Kriza u šest scena TV preporuke: „Kriza u šest scena“, „Golijat“ i „Ovo smo mi“ Stado film (foto: Aleksandar Letić) Premijera komedije „Stado“, rediteljskog debija Nikole Koja Mladen Đorđević Ciklus filmova „Moj izbor“ po odabiru Mladena Đorđevića · ·