Nike patike nove
PULS GRADA · moda

Da retro modeli patika osvajaju svetsku, ali i domaću modnu scenu, dokazuje legendarni „Nike Air Max Tavas“, koji je za kratko vreme postao jedan od najtrazenijih modela Nike brenda.

Mladi glumački duo, Danina Jeftić i Vuk Kostić, prošetali su popularni model namenjen svima koji vode dinamičan stil života i uživaju u spoju proverene klasike i modernog, unapređenog dizajna.

Glumci su se složili da su neke od najvećih prednosti Nike Air Max Tavas modela upravo u njegovoj lakoj prilagodljivosti stilu oblačenja, aktuelnom trendu, ili pak situaciji u kojoj se nalazite, bilo da ste upravo krenuli na posao, šetnju ili izlazak sa društom.

Niski retro profil sa vidljivim Max Air jastučićem daje ovom modelu karakterističan izgled, dok gornji deo koji je izrađen od laganog mrežastog sloja i kože osigurava lakoću koraka i prozračnost. Ne treba izostaviti ni gumeni Waffle đon koji je i proslavio Air Max Tavas, a koji omogućava lagano kretanje po svim površinama.

Novi model Air Max Tavas dostupan je od sada i kod nas, i može se pronaći u Đak maloprodajnim objektima.

ct Najčudnije odevne kombinacije sa crvenih tepiha ove godine majica Majice za gejmere cover Modni dvoboj: Kravata vs leptir mašna LIBRA basic 2015 (6) LIBRA-Unikatne torbice i kožni povezi · · · ·