ljudi
KULTURA · film/TV

Da, verovali ili ne, prošlo je punih 18 godina od prvog prikazivanja filma „Titanic“. Ako ste ga gledali u premijernom izdanju sećate se svih komentara o tome da je to najtužiji film ikada snimljen, i sećate se da su svi išli sa pozamašnom hrpom maramica u bioskope.

Iako je prošlo 18 godina, Titanic je ostao jedan od najtužnijih filmova koji su ikada snimljeni. I danas, kada ga neko odgleda po prvi put ne može a da ne zaplače. Takođe, mnogo nakon premijere filma, povela se diskusija, koja izgleda, nikada neće biti završena, o tome da li je Džek imao mesta na dasci pored Rouz. Ćini se da će, čak i da film jednom padne u zaborav, ovo pitanje ostati kao večno sećanje na jedno vreme. A kako su to izgledali glumci koji su igrali u Titanic-u pre 18 godina, i kako izgledaju danas, proverite u našoj galeriji.

Kate Winslet — Rose DeWitt BukaterOtvori galeriju
filmovi Na koje to filmove muškarci plaču kao bebe glumci Oni su započeli svoju karijeru u filmovima za odrasle igla Premijera komedije „Igla ispod praga“ u Sava centru filmovi Pregled bioskopskog repertoara: Dolazi zima, duga i hladna · ·