TCDDOAB_EC044
KULTURA · film/TV

Odlične vesti stižu za sve ljubitelje britanske serije „Downton Abbey”, čiji će se akteri uskoro ponovo okupiti na setu. Ovoga puta nije reč o snimanju nove sezone, već ekranizaciji priče na velikom platnu. Sve vas koji ste voleli ovu seriju obradovaće vest da će se u filmu pojaviti originalna glumačka postava.

Do sada su ugovor potpisali: Mišel Dokeri, Hju Bonevil, Megi Smit, Džoana Frogat, a snimanje počinje već krajem leta. Iako za sada nisu poznati detalji scenarija, izvesno je da ćemo tokom 90 minuta uživati u snishodljivim opaskama grofice Dovager, raskošnim haljinama, i porodičnoj drami Krolijevih. Autor i producent je Džulijan Felouz, a rediteljska palica poverena je Brajanu Persivalu.

„Još pri kraju emitovanja serije, želja nam je bila da jednog dana snimimo film na istu temu. Sada kada se veliki broj glumaca odazvao pozivu, možemo da potvrdimo da uskoro počinjemo snimanje”, poručio je izvršni producent Garet Nim. On je dodao da je scenario dopadljiv, zabavan i pun obrta, a uz Brajanovo oštro oko, verujemo da će filmska ekranizacija dočarati sve ono što smo želeli da prikažemo.

Izgleda da glumačka ekipa sa nestrpljenjem iščekuje početak snimanja, a svoje oduševljenje redovno deli sa fanovima serije na društvenim mrežama.

PRE_301_AB_0221_0028_RT Večeras počinje nova sezona serije „Preacher“ na AMC kanalu creed-header-1-cover Krid II: Pogledajte trejler za nastavak bokserskog hit filma IMG_0428 Prvi trejler za domaći film „Psi umiru sami“ group-2.nocrop.w710.h2147483647 Kako bi danas izgledao scenario za seriju „Seks i grad” · · ·