BeFunky-collage
KULTURA · film/TV

Nakon globalnih uspeha filmova „Godzila“ i „Kong: Ostrvo lobanja“, dolazi novo poglavlje u čudovišnom svetu Warner Bros. i Legendary Pictures-a – „Godzila II: Kralj čudovišta“, epska akciona avantura u kojoj se Godzila bori protiv najpopularnijih čudovišta u istoriji.

Režiju potpisuje Majkl Doerti, a u glavnim su ulogama: Kajl Čendler, nominovana za nagradu Oskar Vera Farmiga, Mili Bobi Braun, Bredli Vitford, nominovana za nagradu Oskar Seli Hokins, Čarls Dans, Tomas Midldič, Aiša Hajnds, O’Šea Džekson Mlađi, nominovani za nagradu Oskar Dejvid Strethern i Ken Vatanabe kao i nominovana za Zlatni globus Ziji Žang.

Nova priča prati junačke poduhvate kriptozoološke agencije Monarh koja se suočava s grupom mitoloških bića neverovatne veličine, uključujući i moćnu Godzilu, koja se suočava s Motrom, Rodanom i najvećim troglavim neprijateljem – Gidorahom. Kada se ove drevne super vrste za koje se smatra da su samo mitovi ponovno uzdignu, svi će se boriti za prevlast, uključujući i čoveka.

Godzila II: Kralj čudovišta, u distribuciji Blitz-a, u bioscope dolazi danas (30. maja) i to u najboljim formatima.

rexfeatures_5866083a Najbolji filmovi čija je radnja smeštena u Parizu NOS4A2 1200x444 „NOS4A2“: Drugačija priča o vampiru pjimage (57) Drastične transformacije Marvelovih likova BeFunky-collage (25) 8 stvari koje niste znali o filmu „Notting Hill” · · ·