_Nude-Wedding-Suits-Are-A-New-Trend-For-The-Most-Daring-Brides-
PULS GRADA · moda

Žene žele da na svom venčanju izgledaju što je bolje moguće. Većina njih će provoditi dane i nedelje u potrazi za savršenom haljinom. Na kraju se najveći broj odlučuje za tradicionalnu belu venčanicu, dugačkog donjeg dela, koja može da otkriva ramena i duboki dekolte, ali i da sve pokriva, u zavisnosti od toga koliko mlada želi da izgleda provokativno na sopstvenoj svadbi.

Sada je, međutim, pred nama takva venčanica za koju bi epitet „provokativno“ bio suviše blag.

Ona je napravljena kao pripijeni kombinezon providnog materijala sa strateški pozicioniranim čipkanim detaljima. Verujemo da je nošenje ovakvog komada garderobe znatno udobnije nego nošenje tipične venčanice, ali s druge strane, on toliko otkriva da smo sigurni da se većina žena ne bi odvažila da ga obuče za svoj specijalni dan.

Za ovu „golu“ venčanicu je odgovorna kompanija Pronovias, a zapala je za oko široj javnosti kada ju je za novogodišnji doček obukla španska glumica, tv lice i manekenka Kristina Pedroče.

Lagali bismo kada bi rekli da joj ne stoji odlično, ali Nova godina je jedno, a venčanje nešto sasvim drugo. Nismo sigurni da je pripijeni kombinezon pravo rešenje za trenutak kada ćete reći „sudbonosno da“, posebno kada je ovoliko providan.

Šta vi mislite o tome? Da li se radi o legitimnom novom trendu ili još jednoj vulgarnoj travestiji iz sveta mode?

4-barve-1000x500 4 boje koje dobro stoje svakoj ženi goldenglobescover Žene u crnom: Najbolje obučene zvezde na dodeli Zlatnih globusa Trendi frizure Trendi frizure za proleće 2018. Trendovi 2018. 10 modnih trendova koje bi trebalo da pratite u 2018. · · · · ·