screen-shot-2017-08-17-at-1-13-00-pmcover
U VAZDUHU · tech/web

Google Earth i Google Street View omogućavaju radoznalim ljudima da krenu u virtualnu šetnju trgom Svetog Marka u Veneciji, skoknu do piramida u Gizi ili jednostavno provere kako danas izgleda kraj iz koga su se preselili u mladosti.

Nova verzija ovih aplikacija nudi nam mogućnost i da se šetamo po tuđim kućama!

Google je u aprilu lansirao projekat This is Home uz pomoć koga sada imamo priliku da vidimo kako izgleda živeti u 22 jedinstvenih domova širom sveta. Većina njih spada u kuće u tradicionalnom stilu različitih regiona na planeti.

Kamena kuća nalik pećini na Santoriniju i svetlo roze kuća puna klupa na Nepalu su napuštene, ali dostupne su i one sa stanarima, kao na primer šator jedne beduinske porodice u Jordanu, koji priža intimni uvid u njihov način života.

Možda će vam se ovi noviteti u prvom momentu činiti previše voajerski, ali nema razloga za to. Google je dobio dozvolu da snima ove domove, a budući da su slike upotpunjene korisnim informacijama o različitim kulturama sveta, usput ćete i naučiti nešto novo o drugim narodima.


Honor 9 Honor 9: Razmišljanje o inspiraciji LG Q6 LG Q6 stigao u Srbiju 5_livescribe2 Back 2 School: Gedžeti i aplikacije za sve radne ljude pexels-photo-196655cover 10 korisnih sajtova za koje možda niste čuli · · ·