jakna
U VAZDUHU · tech/web

Levi’s i Google su u maju 2016. godine najavili pametnu jaknu, a ove jeseni ona će konačno biti dostupna korisnicima. I od tog trenutka će se na poziv moći odgovarati preko rukava jakne, i uopšte upravljati pametnim telefonom.

Jedan od najvećih proizvođača odeće od teksasa Levi’s, u saradnji sa Google-ovim delom ATAP (Advanced Technology and Projects) priveli su do kraja Jacquard projekat i uskoro će se na tržištu pojaviti pametna jakna Levi’s Commuter Trucker Jacket.

jakna je nadogradnja poznate biciklističke jakne u kojoj sada postoji tehnologija sa providinm vlaknima (struktura rukava je na dodir slična slična struktruri touch screena), a kroz fiksni deo rukava, tačnije uz ovaj deo, korisnik će moći da upravlja pametnim uređajima (i da prima pozive i da menja muziku). Ova jakna će koštati oko 330 evra. Ponovo je budućnost samo na koji mesec od nas, sada ćemo kao u futurističim filmovima moći svim uređajima da upravljamo kroz svoju ideću.

Google i Levi’sOtvori galeriju

zvučnici Rockit Logs-Prenosni zvučnik posebnog izgleda Telenor botanički izazov Aplikacija koja vam omogućava da upoznate biljni svet screen-shot-2017-08-17-at-1-13-00-pmcover Google Earth: Zavirite u domove širom sveta sa poznatom aplikacijom Honor 9 Honor 9: Razmišljanje o inspiraciji · · · ·