Gorenje
U VAZDUHU · promo

Kompanija Gorenje predstavila je svoju novu liniju ugradnih aparata poslednje generacije, naprednih funkcija i savremenog dizajna na svečanoj prezentaciji koja je održana u hotelu Crowne Plaza 25. marta. Tokom kulinarskog takmičenja „Ko je šef u kuhinji?“, na kom su Dejan Šutanovac i Tanja Ivanković demonstrirali stil kuvanja nacionalne i internacionalne kuhinje, najbolje su se pokazale prednosti nove linije širokog asortimana standardnih, kompaktnih i pametnih aparata, ugradnih rerni, parnih i mikrotalasnih rerni, kao i aspiratora u tri različite linije: Essential, Advanced i Superior.

Kulinarsko takmičenje  – „Ko je šef u kuhinji?“ ocenio je žiri u sastavu: radijska voditeljka Gorica Nešović, novinski magnat Robert Čoban i zvezda kuhinje hotela Crowne Plaza Stambol Geštamov. Birajući između dva vrhunska kuvara i njihovih specijaliteta, žiri je ipak odlučio –  pravi šef u kuhinji su Gorenje ugradni kuhinjski aparati!

„Brzo i lako kuvanje je konačno postalo moguće zahvaljujući novoj generaciji Gorenje ugradnih aparata. Inovacijama iz Gorenja sada je omogućeno da se kuva brže, prave zdravija jela, kao i da se više zabavljamo tokom spremanja hrane. Inteligentne funkcije nove generacije u potpunosti pojednostavljuju pripremu hrane. Ugradne rerne, ploče i aspiratori su dizajnirani za jednostavnu upotrebu, lako čišćenje i održavanje a automatske funkcije i napredne karakteristike otvaraju put ka zdravijem životnom stilu,“ izjavila je na promociji direktorka Gorenja Stanka Pejanović.

Ušće rođendan UŠĆE SC slavi 6. rođendan uz Neverne bebe, Who See, poklone i popuste Mladi lideri Otvoren Carlsbergov konkurs „Program za lidere budućnosti“ Global Citizen Global Citizen program internacionalnih praksi Fića Briga o automobilu počinje osiguranjem